Web Analytics Made Easy - Statcounter

امکان دسترسی به پایش ریزگرد‌ها و سنجش غبار موجود در توده هوا‌ها در مرکز آزمایشگاه هواشناسی ماهواره‌ای دانشگاه تبریز فراهم شد.

بهروز ساری صراف، رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، مراکز و ایستگاه‌های هواشناسی امکان پایش و مشاهد طوفان‌ها را دارند، ولی سنجش لحظه‌ای ذرات جامد غبار و نمک در متر مکعب هوا و متر مربع زمین از اختصاصات این مرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز بیان کرد: نقشه‌های خروجی این مرکز از نظر جلوگیری از اخلال در مسیر پرواز‌های هواپیمایی و ممانعت از سوانح هوایی و هم چنین برای مدیریت بحران در مباحث کشاورزی و تصادفات جاده‌ای مهم و حیاتی است.


دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز خروجی داده‌ها به صورت نقشه‌های جغرافیایی در محیط GIS می‌باشد که به صورت نمودار و با فرمت Geo Tif و یا در صورت لزوم به صورت انیمیشن قابل ارائه است.


شایان ذکر است، با دسترسی به داده‌ها و اطلاعات مرکز پردازش ریزگرد‌های اتحادیه اروپا (بارسلونا – اسپانیا) که ریزگرد‌های اروپا و خاورمیانه را پایش و کنترل می‌نماید، پیش بینی ۵ ساعت قبل طوفان‌های گرد و غباری و سنجش ذرات نمک در مرکز آزمایشگاه هواشناسی ماهواره‌ای دانشگاه تبریز امکان پذیر شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز وزارت علوم هواشناسی دانشگاه تبریز ریزگرد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی

به گزارش خبرنگار مهر، نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری، رسانه‌ای، قرآنی و علوم انسانی به همت دانشگاه سوره و با همکاری معاونت راهبردی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

این نشست با حضور عبدالله بیچرانلو استاد دانشگاه و محقق علوم اجتماعی و نعمت الله سعیدی نویسنده و منتقد فرهنگی و مهدی زاده‌حسین سردبیر تلویزیونی محفل برگزار خواهد شد. همچنین دبیر علمی نشست محمدرضا وحیدزاده پژوهشگر رسانه است.

زمان برگزاری دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ در محل خیابان آزادی، بین خوش و آذربایجان، نبش کامیاران، دانشگاه سوره، طبقه ۳ است.

علاقمندان می‌توانند از طریق اینجا به صورت مجازی در این نشست شرکت کنند.

کد خبر 6096884 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود